Happiness

The more is talk the more I turn into a vegetable…
Deze blog lijkt, hoe fijn hij ook is om te maken, gewoon te banaal om als weerslag te dienen van mijn gevoelens en de gebeurtenissen lately. En er over zwijgen doet de realiteit dan weer te kort.
Hoe praat een mens over geluk zonder te vervallen in meligheid…
 
Veel te slaperig om te bloggen anyway, maar zo hou ik mijn blogje toch beetje levend 🙂

3 gedachten over “Happiness

 1. ja ‘tis niet veel soeps bij u ze…
  en dan maar zagen dat ik nit op tijd update! 😉 nu over meligheid gesproken;..I’m happy to have some other channels of information… :))))
  greetz
  CMS

  Like

 2. Hoe melig ook, het is altijd leuk om iemands geluk te kunnen meemaken. Het maakt mij bijvoorbeeld ook een klein beetje gelukkiger. Dus praat maar raak en laat u niet tegen houden door de meligheid.

  btw: I’m back 😉

  Like

 3. voila! ik ben niet de enige die het zegt! spit it out! zeg wat we allen willen horen en wat ik al gehoord heb! :p:p:p
  bovendien..gij zit altijd te zagen dat ik moet updaten nu is het my turn my dearest! :p:p:p:p
  go! have a very nice weekend buddy! any nice plans??? help me out!!!! ;)))
  sweet dreams
  mijne chocomousse wacht! (ma ‘k peins verdikke dat ‘tpudding is;..damn…just gelijk in Portugal…i asked the nice very nice and sweet and very beautiful girl in that veggie-restaurant (veggie terwijl ik niet grote honger had!:s soit) :”is it real mousse”…”yes yes it’s mousse!” she said with her friendly dark eyes in which I drowned…well I was so yearning at it and then it was just as fluid as everywhere else in Portugal…shit..hahaha! so far so good!)
  cms

  Like

Reacties zijn gesloten.