Grote reünie

Ben hier weer paar daagjes niet geweest he. Niet dat er niks gebeurt in mijn leventje, ik kan helemaal niet klagen, maar het is niet echt geschikt als stof voor dit blogje.
Maar geen nood, er zijn ook dingen die wel voor publicatie vatbaar zijn, zoals het feit dat er vanavond een eerste reünie is gepland met de mensen van de middelbare school! Heb de meeste van hen al 6 of 7 jaar niet meer gezien, dus ben wel tikkeltje nerveus. En vooral erg benieuwd : waar staan al die mensen nu in hun leven; waar werken ze, wat hebben ze gestudeerd, wonen ze al samen of zijn ze misschien zelfs al getrouwd, hoe zijn ze veranderd tov vroeger… Vraag me echt af wat het gaat geven!!
Nu ja, hopelijk wordt het gewoon een heel gezellige avond 🙂
 
Verder is Pim gisteren naar de dierenarts geweest, het was tijd voor de jaarlijkse vaccinaties en de arts heeft hem nog eens volledig nagekeken en hij was uiterst tevreden, het beest is in topvorm. Mijn pa, hij is toch wel het meest met de hond bezig, was toch wel beetje fier denk ik!
Voila, ik ga het maar hierbij houden, inspiratie nergens te bespeuren, maar zo is dit ding toch weer een klein beetje up to date!

2 gedachten over “Grote reünie

  1. hey my dearest buddy!! you stol emy birdpicture!!!! :((((((((((
    maar je mag hoor! die foto heb ik turwnes ook ergen svan een site gepikt! lol!!! enne jah, hoe was het op de reunie?
    greetz
    CMS

    Like

Reacties zijn gesloten.