To sleep or not to sleep…

Dagje Gent gisteren was super. ’t Was fijn om nog eens in die stad te zijn en het gezelschap viel ook dik mee :-). Pleased about that!
Tegen 2u dan mijn bedje ingekropen, moe, voldaan, toch wel wat afgestapt die dag, dus ik keek uit naar een verkwikkend nachtje slapen. Heb echter geen oog dichtgedaan.
Heb dat toen ik op kot zag zo elk jaar een keer of 2 à 3 gehad, in mijn bed kruipen en dan na een half uur nog klaarwakker en beseffen van okay, ik ga van de ganse nacht geen oog dichtdoen. En dat klopt dan elke keer he.
Nu ja, ik zal wel eens ingedommeld zijn, dat kan bijna niet anders, maar ik heb niet die indruk, vanmorgen maar opgestaan om 10u en had echt het gevoel dat ik geen seconde had geslapen. Haat dat he. Ben dus geen mens als ik te weinig slaap. Heb dan de neiging me makkelijk down te voelen, heb dan allerlei rare gedachten en gevoelens. Bweikes. Voel me niks goed vandaag. En dat allemaal door te weinig slaap?!
Nu ja, paar uurtjes aanlummelen en dan ben ik weer weg, heb met een vriendin afgesproken, wat gezellig kletsen, dat kan nooit kwaad 😉